Connect with us

Hír

A 11. forduló legjobbjai

Az NFL ismét kiosztotta a hét legjobbjainak járó elismeréseket.

AFC

A legjobb támadó a Jaguars irányítója, Trevor Lawrence lett, aki a Titans legyőzéséből 262 passzolty yarddal és négy total TD-vel vette ki részét, mindezt 75 százalékos pontossággal és 119,5-ös passer ratinggel. A Dolphins legyőzte a Raiderst, amiben nagy szerepe volt a corner Jalen Ramsey-nek, akinek két INT-je is volt a meccsen. A legjobb ST-játékos pedig a Bills fullbackje, Reggie Gilliam lett, akinek volt két tackle-je és egy kiharcolt fumble-je a Jets ellen.

NFC

A legjobb támadó a 49ers irányító Brock Purdy volt, aki a Bucs ellen 333 yardot és három TD-t passzolt tökéles passer rating mellett. A labda másik oldalán a Cowboys cornere, Daron Bland teljesített a legjobban, aki ismét szerzett egy pick-siexet és már négynél jár a szezonban. A legjobb ST-játékosnak pedig a Viking punter Ethan Evanst választották, aki 52,6 yardos átlaggal puntolt és volt egy 65 yardos rúgása is.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berci
Berci
2023-11-23 06:26

Evans nem a Ramsben játszik? “In the Rams’ narrow 17-16 victory Sunday over the Seattle Seahawks, field position was pivotal and Evans’ big boot was a boon in that category.” NFL.com-ról

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x