Connect with us

Érdekességek

A Bengals 10 éve nem nyert idegenben főműsoridőben

A forduló egyik legjobban várt meccsét rendezik ma éjjel, amikor a Bengals látogat a Ravens otthonába. Nagyon nehéz jósolni a kimenetelre, de egy érdekes trendet tudunk mutatni a Pro Football Network jóvoltából. A Bengals ugyanis az utóbbi 10 évben, tehát 2013 óta nem nyert idegenbeli főműsoridős mérkőzést. Ez egy 14 meccses nyeretlenségi szériát jelent az esetükben. Ezt próbálják most Burrow-ék megszakítani.

Mind a 31 csapat nyert idegenben főműsoridős meccset 2013 óta, egyedül a Bengals nem. A Raidersnek egy győzelem jött össze 10 vereség mellett, rajtuk kívül a legrosszabb győzelmi aránnyal a Giants, a Texans és a Panthers rendelkezik. A legjobb aránnyal egyébként az Eagles (13-7), majd a Buccaneers, a Chiefs, a Cardinals és a Saints.

Az 5-4-es mérleggel álló Bengals számára nagyon fontos ez a ma éjjeli találkozó, hiszen már most sincsenek playoff helyen, egy újabb vereség a további nagyon nehéz sorsolással párosítva pedig kiváltképp nehéz helyzetbe hozná Burrow-ékat. Egyszerű dolguk nem lesz a Ravens ellen, főleg hogy Tee Higgins és Sam Hubbard sem bevethető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!