Connect with us

Érdekességek

A TD-sorozata megszakadt, de egy másik rekordot megdönthet a héten McCaffrey

Ugyan Kyle Shanahan mindent megtett a meccs végén, végül megszakadt Christian McCaffrey 17 meccses touchdown-sorozata. Azonban a 49ers futója a héten megdönthet egy másik rekordot, amennyiben 4 elkapást regisztrál a Buccaneers ellen – mondjuk ha most nem sikerül, még mindig ott az egész hátralévő szezon a számára.

Jelenleg a korábbi 49ers futó Roger Craig tartja egy karrier első hét szezonjában jegyzett elkapások rekordját egy running backtől, egészen pontosan 483-mal, tette mindezt 1983 és 1989 között. Christian McCaffrey jelenleg 480-nal áll a hetedik évének közepén, szóval ha egészséges marad, akkor ezt biztosan meg fogja dönteni még idén, a kérdés csak az, hogy pontosan mikor és hogy mennyivel.

CMC idén négy meccsen regisztrált legalább 4 elkapást, és még négyszer hármat, szóval a rekordbeállításra már ezen a hétvégén nagyon jó esély van.

McCaffrey és Craig neve már több ízben összefonódott, hiszen Craig volt az első játékos, akinek összejött egy szezonban az 1000 futott + 1000 elkapott yard különleges statisztikai kombó, amit McCaffrey is megcsinált 2019-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!