Connect with us

Hír

A Raiders kivágja Marcus Peterst

A Raidersnél megelégelték, hogy Marcus Peters félvállról veszi idén a focit, így Vic Tafur információi szerint ki fogják vágni és amikor a csapat visszajön a bye weekről, ő már biztosan nem lesz ott a pályán.

A vegasiak nyáron elég rosszul álltak CB-kkel, ezért igazolták le a veterán játékost, akitől azt remélték, hogy feljavítja majd az egységet. Nos, ez nem igazán jött be, úgy tűnik már nincs semmi a tankjában, mert nagyon gyengén játszott, ráadásul a hozzáállása sem volt megfelelő. Már a szezon folyamán állítólag egyszer majdnem kivágták, de kapott egy második esélyt, amivel nem sikerült élnie. Antonio Pierce ideiglenes főedző a Chiefs ellen a második negyedben leültette, miután nem állt bele egy szerelésbe és elengedte a labdás támadót.

Peters kivágása után a negyedik körös újonc Jakorian Bennett és Amik Robertson lehet a két kezdő Nate Hobsszal a slotban, de akár a Patriotstól kivágott Jack Jones is kaphat szerepet. Pénzügyileg egyébként körülbelül 300 ezer dollárt spórol csak a lépéssel a Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!