Connect with us

Hír

Mac Jones: Fel voltam készülve, csak nem játszottam elég jól

Tovább folytatódik a Patriots és Mac Jones mélyrepülése, sikerült ugyanis a hasonlóan rossz passzban lévő, harmadik számú irányítóval felálló Giantstől is kikapni a hétvégén. A korábbi első körös ráadásul olyan rosszul játszott, hogy meccs közben le is cserélték.

“Tény, hogy én és Bailey Zappe felváltva edzettünk az első csapattal, de ez nem befolyásolt semmit a felkészülésemmel kapcsolatban. Egyértelműen jól felkészültem az ellenfélből, egyszerűen nem játszottam elég jól. A dolgom az, hogy jól teljesítsek minden körülmények között és most nem ez történt”

– mondta az irányító a meccs utáni sajtótájékoztatón.

A Patriots mindössze hét pontot szerzett a Giants ellen, azt is a földön Rhamondre Stevenson. Jones 21 passzkísérletéből csak 12 ment jó helyre 89 yardért, emellett egyszer sackelték és kétszer is eladta a labdát a lecserélése előtt. Nem mintha a helyére beálló Bailey Zappe jobban teljesített volna: 3,9 yardos átlaggal passzolt 54 yardot és egy INT-t.

A QB-kérdés így továbbra is nyitott, az ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy sem Jones, sem Zappe nem jelent megoldást a problémákra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group