Connect with us

Hír

A Rams leigazolta Carson Wentzet

A Rams támadósor nagyon csúnyán leégett Brett Rypiennel a kezdőben, így a csapat leigazolta Carson Wentzet, írja minden releváns forrás. A veterán irányító lesz az első számú csere Matthew Stafford mögött.

Wentz eredetileg az Eagles 1/2-ese volt még 2015-ben (épp a Rams volt ugye az 1/1-es és Jared Goffot választotta Wentz helyett). Újoncként korrekt volt, majd másfél jó idény, egy sérülés, egy Nick Foles által megnyert Super Bowl és egy top szerződés után teljesen összeomlott a játéka. 2021-ben el is cserélte a csapat a Coltshoz, ahol mindössze egy év után kiábrándultak belőle. A Commanders viszont még látott benne fantáziát és tavaly két harmadik körös pickért cserébe megszerezte a veterán QB-t. Ez már ekkor is ostobaságnak tűnt, pláne hogy Wentz hozta magával a 28,3 millió dolláros fizetését is. Végül nem is váltotta meg a világot, sérülések és a pocsék teljesítménye miatt csak hét meccsen lépett pályára (1755 yard, 11 TD, kilenc INT), majd kivágta a Commanders.

Egyértelműen nem kezdő kaliber, de a Rypieneknél sokkal jobb, így meglepő, hogy eddig senki nem igazolta le cserének. Staffordhoz hasonlít is a játéka, így érthető az igazolás cserének.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x