Connect with us

Hír

Martavis Bryant 5 év kihagyás után visszatér, a Cowboys igazolta le

Martavis Bryant visszatért az NFL-be! Az elkapó utoljára 2018-ban játszott a profik közt, most pedig a Dallas Cowboys igazolta le, írja Shams Carania.

A mára már 31 éves Bryantet eredetileg 2014-ben a Steelers draftolta és a franchise szokásaihoz híven egyből be is vált. Igazi mélységi célpont lett, aki 21,1 yardot átlagolt elkapásonként és 8 TD-t szerzett 10 meccsen. Utána viszont tiltott szerek használata miatt eltiltották a 2015-ös szezon első négy meccsére, majd a teljes 2016-os idényre is. Ezt követően már nem volt az igazi, el is cserélték a Raidershöz 2018-ban, de ott sem váltotta meg a világot, majd ismét eltiltották, azóta nem is játszott az NFL-ben.

Legutóbb az XFL-ben a Vegas Vipers színeiben láthattuk, de ott sem tudott kitűnni, szóval jó kérdés, mit láthatnak benne Dallasban. A Cowboysnál persze szeretik az ilyen problémás játékosokat rehabilitálni több-kevesebb sikerrel, szóval a próbálkozás érthető, de nem várható tőle semmi jelen pillanatban.

Az igazolás egyébként mutatja, hogy a Cowboysnál nem elégedettek az elkapó mélységgel, hiszen CeeDee Lamb mögött igazából senki sem tud kellően jól játszani, sem Brandin Cooks, sem Michael Gallup, sem Jalen Tolbert.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x