Connect with us

Hír

Martavis Bryant 5 év kihagyás után visszatér, a Cowboys igazolta le

Martavis Bryant visszatért az NFL-be! Az elkapó utoljára 2018-ban játszott a profik közt, most pedig a Dallas Cowboys igazolta le, írja Shams Carania.

A mára már 31 éves Bryantet eredetileg 2014-ben a Steelers draftolta és a franchise szokásaihoz híven egyből be is vált. Igazi mélységi célpont lett, aki 21,1 yardot átlagolt elkapásonként és 8 TD-t szerzett 10 meccsen. Utána viszont tiltott szerek használata miatt eltiltották a 2015-ös szezon első négy meccsére, majd a teljes 2016-os idényre is. Ezt követően már nem volt az igazi, el is cserélték a Raidershöz 2018-ban, de ott sem váltotta meg a világot, majd ismét eltiltották, azóta nem is játszott az NFL-ben.

Legutóbb az XFL-ben a Vegas Vipers színeiben láthattuk, de ott sem tudott kitűnni, szóval jó kérdés, mit láthatnak benne Dallasban. A Cowboysnál persze szeretik az ilyen problémás játékosokat rehabilitálni több-kevesebb sikerrel, szóval a próbálkozás érthető, de nem várható tőle semmi jelen pillanatban.

Az igazolás egyébként mutatja, hogy a Cowboysnál nem elégedettek az elkapó mélységgel, hiszen CeeDee Lamb mögött igazából senki sem tud kellően jól játszani, sem Brandin Cooks, sem Michael Gallup, sem Jalen Tolbert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!