Connect with us

Érdekességek

Amit Joshua Dobbs véghez vitt, arra nem igazán vannak szavak

Joshua Dobbs szerda reggel érkezett meg Minnesotába új csapatához. Mindössze három edzése volt a csapattársakkal, de egyetlen egy snapet sem kapott az edzéseken a kezdőkkel, hiszen Jaren Hallt készítették fel a játékra, Dobbs a tervek szerint majd csak jövő héten lépett volna pályára. Az élet felülírta a terveket, Hall agyrázkódást szenvedett, így a Cardinalstól érkező QB-nak hamar be kellett állnia.

Mindezt ugyebár úgy, hogy még sosem kapott snapet a center Garrett Bradburytől, ezért ott az oldalvonalnál kellett ezt először elgyakorolni, ahogy a játékindító mondatokat is. Sosem dobott egyetlen passzt sem egyik elkapójának sem, még csak a teljes neveiket sem tudta. A játékok nagy részét sem ismerte a playbookból, a főedző Kevin O’Connell magyarázta neki a dolgokat a snap előtt (amíg a rádiókommunikáció engedi), hogy mire kell figyelni, illetve a csapattársak is mondogatták a feladatokat a huddle-ben.

Így sikerült végül győzelemre vezetnie a Vikingst a Falcons ellen két passzolt- és egy futott touchdownnal. Fun fact, hogy múlt héten még a Cardinals színeiben volt két passzolt- és egy futott touchdownja, az NFL történetében pedig még nem fordult elő ilyen, hogy valaki megcsinálja ezt két egymást követő héten két különböző csapatban.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
7 months ago

Új Kirk született! :D

ahanem
ahanem
7 months ago

ezt mondjuk 31 másik csapat ellen nem csinálta volna meg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x