Connect with us

Érdekességek

CJ Stroud mindenidők újonc meccsét produkálta

CJ Stroud elképesztő! A Texans 1/2-re választott újonc irányítója már eddig is nagyon jól játszott, a Buccaneers ellen pedig csavart még egyet a fordulaton.

A 470 passzolt yardjával magasan túlszárnyalta Andrew Luck 2012-ben felállított újonc rekordját (433), egyben 5 touchdownjával beállította az újonc rekordot. Ő lett ráadásul a legfiatalabb játékos valaha (22 évesen és 33 naposan), aki egy meccsen 450 yardot és 5 TD-t passzolt az NFL történetében – az eddigi rekordot Patrick Mahomes tartotta 23 évesen és 63 naposan. Erre a 450/5 mutatóra interception nélkül egyébként is csak öten voltak képesek Stroud előtt, kortól függetlenül: Jared Goff, Ben Roethlisberger, Peyton Manning, Donovan McNabb és Y.A. Tittle.

A yardokat persze el is kellett kapnia valakiknek, a Texansnál pedig hárman is átlépték a 100 yardos határt és mindhárman szereztek legalább egy TD-t: Noah Brown 153 és Dalton Schultz 130 yardjával karriernapot tartott, de Tank Dell is összeszedett 114 egységet. A Texans történetében ilyen triplázásra nem volt még példa, és az NFL történetében is ez volt mindössze a negyedik ilyen alkalom.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!