Connect with us

Érdekességek

CJ Stroud mindenidők újonc meccsét produkálta

CJ Stroud elképesztő! A Texans 1/2-re választott újonc irányítója már eddig is nagyon jól játszott, a Buccaneers ellen pedig csavart még egyet a fordulaton.

A 470 passzolt yardjával magasan túlszárnyalta Andrew Luck 2012-ben felállított újonc rekordját (433), egyben 5 touchdownjával beállította az újonc rekordot. Ő lett ráadásul a legfiatalabb játékos valaha (22 évesen és 33 naposan), aki egy meccsen 450 yardot és 5 TD-t passzolt az NFL történetében – az eddigi rekordot Patrick Mahomes tartotta 23 évesen és 63 naposan. Erre a 450/5 mutatóra interception nélkül egyébként is csak öten voltak képesek Stroud előtt, kortól függetlenül: Jared Goff, Ben Roethlisberger, Peyton Manning, Donovan McNabb és Y.A. Tittle.

A yardokat persze el is kellett kapnia valakiknek, a Texansnál pedig hárman is átlépték a 100 yardos határt és mindhárman szereztek legalább egy TD-t: Noah Brown 153 és Dalton Schultz 130 yardjával karriernapot tartott, de Tank Dell is összeszedett 114 egységet. A Texans történetében ilyen triplázásra nem volt még példa, és az NFL történetében is ez volt mindössze a negyedik ilyen alkalom.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
7 months ago

Nekem is teccik CJ tejjesítménye, de nem kellene kiemelten megdícsérni az ellenfél védőit is?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x