Connect with us

Hír

Black Friday sérülésjelentés: Duane Brown visszatér, Achane játéka erősen kérdéses

Ma rendezik a történelem első Black Friday-napi mérkőzését, ahol a Dolphins és a Jets méri össze tudását. A New York-iak jó hírt kaptak a sérüléseket illetően, Miamiban viszont annyira nem lehetnek boldogok.

A Jets aktiválta a sérültlistáról a left tackle Duane Brownt, aki így minden bizonnyal játszani fog. Ezzel együtt azonban az eddig a helyén kezdő Mekhi Becton kérdőjeles besorolást kapott a bokája miatt, tehát ő meg lehet kihagyja a meccset, így nem sokkal lennének előrébb. Ha végül Becton játszik, akkor viszont összeállna végre ismét az év eleji kezdő duó. Rajtuk kívül kérdőjeles Billy Turner (OL), Kenny Yeboah (TE) és Sam Eguavoen (LB), illetve Michael Carter (CB) nem fog játszani.

A Dolphinsnál az újonc futó De’Von Achane játéka miatt aggódhatnak a szurkolók, ugyanis múlt héten rásérült a térdére és most kérdőjeles besorolást kapott. Ha tippelnünk kellene, akkor nem fog pályára lépni, de biztosat majd csak a meccs előtt pár órával lehet mondani. Elég sokan kérdőjelesek még mellette, főleg a támadófalban: Terron Armstead (LT), Robert Hunt (OL), Austin Jackson (OL), Rob Jones (OL), Lester Cotton (G), Chase Claypool (WR), Alec Ingold (FB) és Durham Smythe (TE).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!