Connect with us

Hír

Drew Brees már képtelen a jobb karjával dobálni

Drew Brees lassan három éve akasztotta szögre a sisakját, és az utolsó idényeiben is látszott már, hogy a karja nem az igazi. Most az ESPN-nél kérdezték meg, hogy próbálták-e visszacsábítani a nyugdíjból az utóbbi években, és ugyan az irányító utalt rá, hogy voltak megkeresések, de elmondta, hogy már egyáltalán nem működik a jobb karja.

“Elárulok egy titkot. Már egyáltalán nem dobálok a jobb karommal. A jobb karom nem működik. Amikor otthon a kertben dobálgatunk, akkor ballal passzolok.”

Breesnek még 2005-ben a Chargers színeiben sérült meg komolyabban a válla, és sokan tartottak attól, hogy a műtét után nem lesz már az igazi – ezért például a Dolhins nem is akarta leigazolni szabadügynökként. Ezekre a kétkedőkre nyilvánvalóan rácáfolt, hiszen végül Hall of Famer karriert futott be a Saintsben (ahol 68.010 yardot és 491 touchdownt passzolt 15 év alatt, nem mellesleg nyert egy Super Bowlt), azonban hosszú távon ez a műtét tönkretette a vállát.

Brees a minap egy pickleball eseményen vett részt, ahol a jobb kezében fogta az ütőt John McEnroe oldalán. Elmondása szerint ezt a sportot tudja űzni, mert alulról kell ütni, de bármi, ami a válla felett történik, az már nagy fájdalmakkal jár.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!