Connect with us

Hír

Hatodik körös újonc szorította ki az idén 10 millióért igazolt LT-t a Titans kezdőjéből

Hiába játékra alkalmas Andre Dillard, nem ő lesz a Titans kezdő left tackle-je a Panthers ellen. Az idén évi 10 millió dollárért igazolt korábbi első körös játékost a hatodik körös újonc Jaelyn Duncan ugyanis kiszorította a kezdőből, jelentette be a főedző Mike Vrabel.

Duncan eredetileg top 100-as tehetségnek számított, de végül csak a 188. választási joggal szerezte meg a Titans. Idén nem is kapott sok szerepet Andre Dillard, Nicholas Petit-Frere és Dillon Radunz mögött, viszonylag sokat csak a 11. fordulóban játszott, amikor 13 passzblokkoló snapen egyetlen nyomást sem engedett. De mivel Petit-Frere IR-re került, a szintén sérült RT Chris Hubbardot pedig Radunz helyettesíti a fal jobb oldalán, így hirtelen elérhetővé vált a kezdő LT poszt.

A fiatal játékos pedig élt is a lehetőséggel, ami annyira talán nem is meglepő. Dillardot még az Eagles draftolta a 2019-es draft első körében, de már Philadelphiában sem játszott jól. Ennek ellenére idén 3 évre 30 millióért leigazolta a Titans, hogy aztán kilenc meccsen 10 sacket és 36 nyomást engedjen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!