Connect with us

Hír

Nincs változás, Mac Jones kezd ma a Patriotsban

A két héttel ezelőtti Colts elleni találkozó óta várunk arra, hogy kiderüljön, ki lesz a Patriots kezdő irányító ma a Giants ellen. Ugyan Bill Belichick továbbra sem árult el nyilvánosan semmit, de Andrew Callahan (Boston Herald) információi szerint Mac Jones marad a kezdőben, ugyanis jobban teljesített az edzéseken Bailey Zappe-nél.

Belichick azt mondta eddig, hogy mindenkinek készen kell állnia, és Bailey Zappe is azt mondta pénteken, hogy a csapaton belül sem tudja senki, ki fog kezdeni. Persze ennek a valóságalapját meg lehet kérdőjelezni, de a nagyközönség biztosan nem tudta, mire számíthat. A csapat tegnap kivágta Will Griert, így legalább őt le lehetett húzni a listáról, Malik Cunningham pedig állítólag nem is kapott első csapatos snapeket az edzéseken, így Jones és Bailey között volt csak verseny. Callahan információi szerint megfelezték ezeket a snapeket egymás közt és Jones bizonyult jobbnak, ezért kapta meg a kezdőt ismét.

A Patriots jelenleg 2-8-as mérleggel az AFC utolsó helyén áll és van még esélye, hogy megszerezze az első két draftpick valamelyikét, ami egy új, nagyon tehetséges irányítót (Caleb Williams vagy Drake Maye) és ezáltal egy pozitívabb jövőképet jelentene. Nem lesz azonban egyszerű dolguk, hiszen a Giants (és a Cardinals) is pályázik erre a két helyre (a Panthers jogán a Bears is, hiszen a Carolináé jelenleg az 1/1), szóval a mai összecsapás kulcsfontosságú lesz a draftpozíciót illetően.

A Patriots 3,5 pontos favorit idegenben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group