Connect with us

Hír

Így állnak sérültekkel a Hálaadás napján pályára lépő csapatok

Ma három mérkőzést is rendeznek Hálaadás alkalmából, most mutatjuk, hogyan állnak a csapatok sérültekkel. Több fontos játékosról is szó lesz.

Packers @ Lions

A Packers nem áll valami jól futókkal, hiszen Aaron Jones kihagyja a meccset a múlt héten összeszedett sérülése miatt és AJ Dillon is kérdőjeles besorolást kapott, plusz ugye a harmadik számú Emmanuel Wilsont IR-re kellett tenni. Így jobb híján felhozták a gyakorlócsapatból James Robinsont.

Rajtuk kívül nem játszik a tight end Josiah Deguara, illetve kérdőjeles Jaire Alexander (CB), DeVondre Campbell (LB), Rudy Ford (S) és Dontayvion Wicks (WR) is. További fontos hír, hogy a csapat IR-re tette az újonc tight end Luke Musgrave-et, akinek így minimum 4 meccset ki kell hagynia.

A Lionsnél nagyon rövid a lista, mindössze a kezdő guard Jonah Jackson nem tud pályára lépni.

Commanders @ Cowboys

A Commandersnél nem játszik Emmanuel Forbes (CB), Alex Armah (FB) és James Smith-Williams (Edge), mellettük kérdőjeles Antonio Gibson (RB) és Khaleke Hudson (LB).

A Cowboysnál a safety Jayron Kearse játékára nem számíthatnak, plusz kérdőjeles a futó Rico Dowdle.

49ers @ Seahawks

A 49ersnél a két kezdő guard, Aaron Banks és Spencer Burford is kérdőjeles. Banks az utóbbi két meccsen nem tudott pályára lépni, akkor Jon Feliciano helyettesítette.

A Seahawksnál Geno Smith a múlt heti sérülése miatt ugyan kérdőjeles besorolást kapott, de a hírek szerint játszani fog. Nem tudja azonban vállalni a játékot a futó Kenneth Walker, így az újonc Zach Charbonnet lesz a kezdő. Visszatér azonban a safety Jamal Adams, ami mindenképp jó hír. A jobb oldali tackle Abraham Lucas ellenben ezen a héten még nem fog visszatérni, de vélhetően jövő héten már újra ott lehet a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group