Connect with us

Hír

Shaq Leonard (szerződése) nem kellett senkinek, most szabadon kereshet magának csapatot

A Colts meglepetésre a hét elején kivágta a korábbi All-Pro linebacker Shaquille Leonardot, aki a szabályok értelmében így waiverre került. Ott azonban érthető módon a jelenlegi magas szerződésével együtt nem kellett senkinek, így most szabadügynökké vált és kereshet magának új csapatot.

Leonard így válogathat az érdeklődő contenderek közt és Adam Schefter információi szerint az Eagles és a Cowboys is várhatóan szaglászni fog a linebacker körül. Érthető is, hiszen Dallasban Leighton Vander Esch elvesztése óta nincs futás ellen jól játszó LB, az Eaglesnél pedig Nakobe Dean sérülése miatt amúgy is a piacról összeszedett Zach Cunningham, Nicholas Morrow duó játszott, tehát lehet igény a fejlesztésre.

Leonard vélhetően veteránminimumot fog csak kapni, ami a szezon hátralévő részére körülbelül 450 ezer dollárt jelent, tehát minimálisan terheli majd csak a fizetési sapkát, bárhol is köt ki. Az persze nagy kérdés, hogy a komoly sérülései után milyen játékra képes, ugyanis a Coltsban sem volt már régi önmaga, nem véletlenül váltak meg tőle. Mindenesetre ennyiért egy próbált biztosan megér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group