Connect with us

Hír

Jack Jones a Raidersben kötött ki, két kezdő LB is sérültlistára került, egyet meg eltiltottak

Rövidhíreink következnek. 

A Patriotstól kivágott cornerback, Jack Jones a Raidersnél kötött ki, ugyanis a Las Vegas-iak adtak be kérelmet a waiveren (a Vikings is így tett, de a Raidersnek volt magasabb prioritása). Érdekesség, hogy az ideiglenes főedző Antonio Pierce edzette Jonest a gimiben és az egyetemen is.


A Lions IR-re tette a guard Halapoulivaati Vaitait, aki a tavalyi teljes szezont is kihagyta. A helyén Graham Glasgow fog játszani a továbbiakban.


A Steelers elvesztett egy újabb linebackert. Pár hete Cole Holcomb került IR-re, most pedig Kwon Alexander, akinek az Achillese szakadt el, így őt sem látjuk már idén a pályán. A kezdőben így Elandon Roberts mellett Mark Robinson játszhat majd.


A Vikingsnál Jordan Hickst kellett kórházba szállítani a hétvégi győzelem után, majd meg is kellett műteni kompartment szindróma miatt, és most IR-re is tette őt a csapat, így legalább négy meccset ki kell hagynia. A minnesotaiak leigazolták a régi ismerős Anthony Barrt helyettesként.


A Texansnál nem megsérült egy linebacker, hanem eltiltottak egyet. Denzel Perrymant többször is megbüntették már idén szükségtelen durvaságok miatt, most visszaesőként három meccsre eltiltották.


Mindeközben visszatér eltiltásából a Broncos safety Kareem Jackson, akit szintén szükségtelen durvaságok sorozata miatt tiltott el a liga.


A Lions leigazolta a 36 éves pass rusher Bruce Irvint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!