Connect with us

Hír

Mac Jones még nem tudja, hogy ő fog-e kezdeni jövő héten

Bill Belichick már nem először cserélte le Mac Jonest idén a negyedik negyedben, ám most a Colts ellen volt az első alkalom, hogy még meccsben volt a gárda és úgy került a padra a korábbi első körös irányító. Ez és a gyenge játéka pedig felveti a kérdést, hogy vajon a bye week után is ő lesz-e a Patriots kezdő QB-ja. Jones egyelőre nem tudja erre a választ.

“Még nem beszéltünk erről. Ma a meccsfelvételt néztük át és megbeszéltük, mi lesz a terv a bye weekre. Holnap edzünk, a bye week pedig jó alkalom arra, hogy olyanokon dolgozzunk, amiben fejlődhetünk, szóval ezt fogom tenni. Szerintem mindenki frusztrált, így én is.”

– mondta Jones, via PFT.

Nem biztos, hogy Zappevel előrébb lesz a Patriots, hiszen amint beállt, dobott egy interceptiont, és a nyáron ki is vágták egyszer, szóval láthatóan nem bíznak benne vagy nem tartják sokra, és nem is mutatott annyit, hogy fejlődést jelentsen. Jövőre biztosan új irányító után kell néznie a Patriotsnak. Ha van egy kis szerencséjük, akkor meg tudják csípni a drafton az első két pozíció egyikét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group