Connect with us

Hír

Josh McCownt is kirúgta a Panthers, Greg Olsen bejelentkezett a főedzői állásra

Frank Reich kirúgása után további változtatásokat is eszközölt a Panthers tegnap. Menesztették a QB-edző Josh McCownt és a futóedző / segéd főedző Duce Staley-t is – jelentették be közösségi médiás felületeiken. Ian Rapoport információi szerint viszont nem a tulajdonos David Tepper döntött erről, hanem az ideiglenes főedzőnek kinevezett special team koordinátor Chris Tabor, illetve a segédje, Jim Caldwell.

McCown és Staley is része volt annak az All-Star edzői stábnak, amit összeverbuvált a Panthers a holtszezonban, hogy minél jobban segíthessék az 1/1-es újonc irányítót és az egész támadósort. Ez azonban egyáltalán nem jött össze, gyakorlatilag egyetlen részegysége sem tudott fejlődni a támadósornak, így gyors bukás lett a sztori vége.

További Panthersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat korábbi tight endje, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Greg Olsen úgy nyilatkozott a TheAthletic számára, hogy ha David Tepper megkeresné, akkor érdekelné a főedzői állás. Olsen talán a legjobb szakkommentátor jelenleg minden tévétársaságot figyelembe véve, ezért is érdekes, hogy az edzőség felé kacsintgatna (bár Tom Brady jövő évi érkezése kitúrhatja a legjobb meccsekről Olsent), főleg hogy ebben annyit tapasztalata van csak, hogy a kisgyereke csapatát edzette.

Olyan lenne ez a kinevezés, mint tavaly Jeff Saturday főedzőnek tétele a Coltsnál. Mondjuk ha Jim Irsay meglépte, nem zárjuk ki, hogy Tepper is megtegye. Pénzt persze nem tennénk erre az eshetőségre, de érdekes sztori lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!