Connect with us

Hír

Derek Barnettről lemaradt, Jason Pierre-Pault szerezte meg a Dolphins

A Dolphins elvesztette a kiváló fiatal pass rusher Jaelan Phillipset, így a csapat pass rusher után nézett a nem túl veretes felhozatalban. Előbb megpróbálták waiveren felvenni az Eaglestől kivágott korábbi első körös Derek Barnettet, azonban a Texans is szerette volna leigazolni a védőt, és mivel a houstoniaknak volt magasabb a prioritása (a gyengébb mérlege miatt), így náluk kötött ki. B-tervként a Miami leigazolta a veterán Jason Pierre-Pault a Saints gyakorlócsapatából.

A Texans állítólag már a trade határidő előtt is próbált cserélni Barnettért, de akkor nem tudtak megegyezni az Eaglesszel. A Sasok a kivágás előtt átalakították a pass rusher szerződését, benyelték szinte az összes megmaradt fizetését, egyedül a veteránminimumnyi 420 ezer dollárt hagyták meg benne, ezért volt kelendő Barnett – az Eagles meg így legalább ezt a 420 ezret megspórolta. A Texans pass rush egyébként nem nézett ki rosszul az utóbbi hetekben, de a Jaguars ellen láthatatlan volt kis túlzással, így elfért az erősítés – bár Barnett inkább mélyítésre szolgál.

Ha pedig róla lemaradt a Dolphins, akkor leigazolta JPP-t, aki a Saints gyakorlócsapatába tengődött, de a héten kapott 17 snapet a Falcons elleni meccsen. A 34 éves játékos tankjában már nincs sok, de rotációs szerepben Bradley Chubb, Emmanuel Ogbah és Andrew Van Ginkel mögött tehermentesítésnek elfér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group