Connect with us

Hír

Kivágta korábbi első körös pass rusherét az Eagles

Az Eagles menesztette 2017-ben első körös pass rusherét, Derek Barnettet – írja Adam Schefter. Az utóbbi két hétben még csak nem is nevezték a meccsnapi keretbe, de előtte sem termett belőle különösen sok babér, habár az Eagles Super Bowl menetelése során a konferenciadöntőben volt egy strip-sackje, a nagydöntőben pedig ő szedte össze a mindent eldöntő fumble-t a végén.

Barnett az egyetemen sack-rekordokat döntött, azonban egy alacsony plafonnal rendelkező, limitált, de egész magas padlójú játékosnak gondolták. Az alacsony plafon mindenképp bejött, a magas padló azért kérdéses. Idén 55 pass rush snapen egyetlen nyomást sem tudott generálni. Még Jim Schwartz alatt 2017 és 2020 között volt 19,5 sackje, ami nem rossz, de összességében elmaradt egy 1/14-es választott várakozásaitól.

Többször is volt sérült, 2018 és 2020 között 15 meccset hagyott ki, de ezek sem magyarázzák a sok szükségtelen durvaság büntetését, amik őrületbe kergették fontos pillanatokban nem csak a szurkolókat, de az edzői stábot is. Nick Sirianni az egyik ilyennél láthatóan azt mondta az oldalvonalnál, hogy “mindig ő csinálja ezt”. Az Eagles meglepő módon tavaly két évre $14 millióért újraigazolta, de ez nagyon nem jött be, tavaly egy kivétellel az összes meccset kihagyta sérülés miatt, idén pedig alig kapott snapeket.

Kivágásával felszabadul egy roster hely, amit akár Shaq Leonard leigazolására is elhasználhat a csapat (állítólag érdeklődnek a veterán linebacker iránt), de lehet csak a safety Justin Evans vagy az elkapó Quez Watkins IR-ről való visszatérésének csináltak helyet ezzel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!