Connect with us

Hír

Minden bizonnyal az idei évre elvesztette legjobb pass rusherét a Dolphins

A MetLife Stadium borítása újabb áldozatot követelt magának. A sokat kritizált New York-i stadionban rengeteg komoly non-kontakt sérülés volt az utóbbi években, és sajnos ezt most a Dolphins pass rushere, Jaelan Phillips is megtapasztalta. A negyedik negyed elején ugyanis ahogy elindult a snap után, látható volt a felvételeken, hogy elszakadt az Achillese. Ma esik át MRI vizsgálaton, ami szinte biztosan megerősíti majd a diagnózist, ami azt jelenti, hogy idén már nem látjuk a kiváló fiatal védőt.

Phillipsnek volt egy sackje, QB hitje és leütött labdája is a Jets ellen, a szezonban pedig 6,5 zsákolásnál tartott ezzel, ami egyébként még nem is mutatja meg, mennyire jó játékos. A két évvel ezelőtti első körös védő ugyanis ha nem is tartozik az elitbe, de a nagyon jó pass rusherek közt mindenképp ott van, így értelemszerűen nagyon fájó az elvesztése. Kiesésével Bradley Chubb mellé Andrew Van Ginkelnek kell fellépnie, ami nyilvánvaló minőségbeli visszaesés.

Phillips úgy lett első körös játékos, hogy az egyetemen orvosi javaslatra vissza is kellett vonulnia agyrázkódásai és egyéb sérülései miatt, ám aztán mégis visszatért és egy nagyon fejlett, sokoldalú pass rusher prospectté nőtte ki magát, aki aztán be is vált a profik közt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group