Connect with us

Hír

Matt Stafford minden bizonnyal nem játszik ma

A Ramsnél a hét elején úgy gondolták, hogy a hüvelykujj-sérülése miatt nem sok esély lehet Matt Stafford játékára a Packers ellen, azonban az irányító állapota gyorsan javult a hét folyamán, így elképzelhető volt, hogy mégis pályára tud lépni. Most Ian Rapoport és Adam Schefter is arról számolt be, hogy ez nem valószínű és hogy Brett Rypien fog kezdeni a Lambeau Fielden. A cseréje Dresser Winn lesz.

Stafford múlt héten a Cowboys ellen sérült meg, többször is beütötte a jobb hüvelykujját. Justin Fields hasonló sérüléssel már több hete nem bevethető, így meglepő lett volna, ha a Rams QB-ja már egy hét alatt felépült volna, és erre végül nem is került sor. Egész héten nem edzett, így várható volt ez a döntés még akkor is, ha csak kérdőjeles státuszt adtak Staffordnak.

A Rams jövő héten bye weekre megy, szóval ezen fejlemények tekintetében arra viszont már jó esély van, hogy Staffordnak csak ezt a meccset kell kihagynia és két hét múlva már ott lehet a pályán. Egy Packers elleni vereséggel egyébként 2-5 lenne a mérlege a csapatnak, habár nem szabad leírni őket most sem, hiszen a Green Bay-iek elég gyengén teljesítenek idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group