Connect with us

Hír

Darren Waller és Justin Houston IR-re került, Terron Armstead viszont visszatér

A Giants a várakozásoknak megfelelően sérültlistára tette mind az irányító Tyrod Taylort, mind a tight end Darren Wallert. Előbbi bordasérülést szenvedett és az éjszakát is a kórházban töltötte múlt vasárnap, míg utóbbinak a combhajlítója sérült meg. Mindketten legalább négy meccses kihagyásra számíthatnak a szabályok értelmében. Taylor helyén Tommy DeVito lesz a csereirányító, Wallert pedig a másodéves Daniel Bellinger helyettesíti majd.


A Panthersnél a veterán pass rusher Justin Houston került sérültlistára a combhajlítója miatt, így neki is ki kell hagynia négy meccset. Ő már a hetedik olyan IR-re került védője a Panthersnek, aki kezdő vagy legalább rotációs játékos (Jeremy Chinn, Shaq Thompson, Jaycee Horn, Henry Anderson, Yetur Gross-Matos, Marquise Haynes). A pass rush így Brian Burns túloldalán elég problémás lesz, a harmadik körös újonc DJ Johnson lehet a kezdő.


Jó hírekről is be tudunk azért számolni, ugyanis a Dolphinsnál aktiválták IR-ről a left tackle Terron Armsteadet, aki egy térdsérülés miatt hagyott ki 4 meccset. Jókor jön a visszatérése, hiszen a Chiefs ellen elég fontos meccset játszik ma a csapat Frankfurtban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!