Connect with us

Hír

Nem biztos, hogy a Bears elleni vereség után Joshua Dobbs megtarthatja az állását

A Vikings hétfő éjjel 12-10-re kikapott a csoportrivális Chicago Bearstől, amiben nagy szerepe volt az irányító Joshua Dobbsnak, aki négy interceptiont is dobott a találkozó során. A hihetetlenül jó sztorival berobbanó irányító pedig ezzel akár el is veszítheti a kezdő posztot – ezt maga Kevin O’Connell főedző mondta el a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

O’Connell már meccs közben elgondolkodott azon, hogy lecserélje Dobbs, el is küldte a csere Nick Mullenst melegíteni, azonban egy védelem által szerzett gyors turnover miatt végül nem került sor erre a cserére, és Dobbs dobott is egy touchdownt, amivel átvették a vezetést – a végén azonban a Bears fordítani tudott.

A főedző aztán a meccs után úgy fogalmazott, hogy mindent felülvizsgálnak a most következő bye week alatt, köztük Dobbs teljesítményét is, hiszen ott ül a padon Mullens és az újonc Jaren Hall. A legtöbb esetben, amikor egy főedző nem áll ki az aktuális kezdője mellett, akkor várható egy váltás, amin már gondolkodik, de még nem árulta el a csapatnak. Kissé meglepő lenne Dobbs korábbi mérkőzései alapján, szóval mérget ne vegyünk még a váltásra, de mindenesetre érdekes, hogy O’Connell fejében megfordult a gondolat.

A minnesotaiak jelenleg 6-6-os mérleggel az utolsó wild card helyen állnak, de csak fél meccs előnyük van a Packersszel és a Ramsszel szemben. A Vikings a pihenőhét után legközelebb a Raiders ellen lép pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!