Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Játszani akarok a 2028-as olimpián!

Az olimpia minden sportoló álma és 2028-tól az NFL-játékosok is megmérettethetik magukat flag futball formájában. Nem véletlen, hogy rengeteg aktív játékos jelezte már, hogy rajtuk nem múlik semmi, ők szívesen játszanának az amerikai flag csapatban.

“Az NFL, az amerikai foci folyamatosan terjeszkedik a világban és most a flag futball ott lesz az olimpiai programban. Egyértelműen a részese akarok lenni. 31-32 éves leszek akkor, szóval ha még tudok mozogni, akkor szívesen megpróbálkoznék a dologgal, csak ne szóljatok róla Andy Reid mesternek és a menedzsmentnek”

– mondta Mahomes (via PFT).

Sajnos közel sem biztos, hogy a szerződés alatt álló sztárok is ott lehetnek majd az olimpián. Melyik tulajdonos engedné meg, hogy az évi 20-30+ milliós szerződéssel rendelkező skill játékosa vagy az 50+ milliós irányítója a testi épségét kockáztassa egy kiemelten kompetitív eseményen? Persze nyilván lehet kompromisszumot kötni, egy Mahomes alighanem ki tudná magának harcolni a lehetőséget, ha nagyon akarná, de biztos, hogy nem lesz könnyű menet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group