Connect with us

Hír

Matt Stafford elpusztíthatatlan, van esély a játékára a héten

Matthew Stafford dobókezének hüvelykujja csak háromszor sérült meg a Cowboys elleni meccsen és nagyon úgy tűnt, hogy nem fogja tudni vállalni a mérkőzést a Packers ellen. Ez még mindig megtörténhet, ugyanakkor a Rams főedző Sean McVay szerint szépen javul az állapota, így az irányító kérdőjeles besorolást kapott, vagyis van esély arra, hogy mégis pályára lép.

A comeback király – Matthew Stafford

Stafford az előző héten először Micah Parsons karjába, majd később Mazi Smith vállvédőjébe ütötte bele a kezét. Már ezek után is le kellett volna cserélni, de ő még visszatért a pályára, meg is csinált egy trükkös kétpontost, de a játék közben a földbe is beütötte az ujját, ami betette a kaput szerencsétlen testrésznek.

Bár a számain nem feltétlenül látszik (59,7 százalékos pontosság, 2070 yard, nyolc TD, hét INT), de a veterán irányító idén All-Pro formában játszik. Tua Tagovailoával holtversenyben neki van a legtöbb extra dobása és a passzainak mindössze az 1,8 százaléka ért turnovert (összesen hat darab ilyen átadása volt, tehát extrém szerencsétlen volt a labdaeladásokkal, ráadásul a 15. elejtett passza a harmadik legtöbb a ligában). A kiesése óriási érvágás lenne a Ramsnek, a helyén ugyanis jó eséllyel Brett Rypien fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group