Connect with us

Hír

Shaq Leonard a hétvégén dönt a Cowboys és az Eagles közt

Az NFC két contendere verseng a Coltstól kivágott linebacker, Shaq Leonard kegyeiért. A védő a héten előbb a Cowboysnál, majd az Eaglesnél is járt viziten, és Ian Rapoport információi szerint a hétvége során dönteni is fog, hová igazol.

Mindkét csapatnál elkél a segítség a poszton, hiszen Dallasban Leighton Vander Esch elvesztése óta nincs futás ellen jól játszó LB, az Eaglesnél pedig Nakobe Dean sérülése miatt amúgy is a piacról összeszedett Zach Cunningham, Nicholas Morrow duó játszott, ráadásul most még Cunningham is megsérült rövid időre, így minőség mellett mennyiségre sincsenek meg.

Persze a többszörös All-Pro Leonardtól sem kell a megváltást várni, ugyanis sérülései után az idei évre már láthatóan sokat vesztett a robbanékonyságából és a sebességéből, így a Colts alig rakta fel harmadik kísérleteknél a pályára, és a korai downokon sem teljesített olyan jól, mint korábbi éveiben – nem véletlen vágták ki.

Ettől függetlenül a jelenlegi állományokhoz képest akár előrelépést is jelenthet az NFC East két legjobbjánál, ami nem kis szó így decemberre kanyarodva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!