Connect with us

Hír

Terhes barátnője bántalmazásáért körözik Von Millert

A WFAA.com arról számolt be, hogy letartóztatási parancsot adtak ki a Bills veterán pass rushere, Von Miller ellen, aki állítólag terhes barátnőjét bántalmazta dallasi otthonukban szerda reggel.

A Bills jelenleg pihenőhetét tölti, és ha igazak a vádak, akkor a 34 éves Miller a lehető legrosszabb módját választotta a feszültség-levezetésnek. Korábban is nyomoztak már vele kapcsolatban kapcsolaton belüli erőszak miatt (még 2021-ben), de akkor végül nem emeltek vádat ellene.

Millernek rendkívül gyenge szezonja van idén a sérüléséből visszatérve, 8 meccsen mindössze 2 szerelést és 8 nyomást sikerült regisztrálnia sack nélkül. A Bills 6-6-os mérleggel csalódást keltő szezont fut, és Miller játéka miatt is aggódhatnak, ugyanis hosszútávú szerződést kötöttek vele és még tavasszal sem lehet spórolással elküldeni.

Most ráadásul azt sem tudni, hogy mi lesz a státusza a további mérkőzésekre ezeknek a híreknek a fényében – elképzelhető, hogy az úgynevezett “commissioner’s exempt listre” kerül, ahol fizetést kap, de nem játszhat, amíg nem rendeződik az ügye így vagy úgy, habár mostanában keveset használta ezt az opciót Roger Goodell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!