Connect with us

Érdekességek

Travis Kelce a leggyorsabb, Watt és Evans legendák nyomdokaiban

Travis Kelce a hétvégén átlépte a 11 ezer elkapott yardos határt, immáron 11 076-nál tart. Ez rajta kívül csak Tony Gonzaleznek, Antonio Gatesnek és Jason Wittennek sikerült, ami már önmagában parádés teljesítmény. Azonban az említett legendákkal ellentétben Kelce-nek ehhez mindössze 154 meccsre volt szüksége – a második leggyorsabb Gonzalez 191 meccs után érte el a 11 ezer elkapott yardot, míg a többieknek 200+ találkozóra volt  szükségük.

Mike Evans megszerezte karrierje 90. TD-jét, ami a hatodik legtöbb valaha egy játékostól pályafutása első 10 évében. Csak Jerry Rice, Randy Moss, Marvin Harrison, Terrell Owens és Davante Adams szerzett többet nála karrierje első 10 szezonjában.


TJ Watt két sacket is szerzett a Steelers legutóbbi meccsén, ami már a 20. ilyen találkozó volt a karrierjében. Mióta a ligában van, senkinek sincs nála több 2+ sackes meccse. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy 98 meccs alatt már 91 sacknél jár – rajta kívül csak a legendás Reggie White ért el 90+ sacket kevesebb mint 100 meccs alatt (ő 100 találkozón 105-ig jutott).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!