Connect with us

Érdekességek

Jalen Hurts leelőzte, Josh Allen beérte Cam Newtont

Óriási meccset játszott egymással az Eagles és a Bills, ahol a két kezdő irányító két különböző Cam Newtonhoz kapcsolódó rekordot is beállított/megdöntött.

Jalen Hurts többek között két TD-t is szerzett a földön, köztük egy mindent eldöntő walk-off touchdownt a hosszabbításban. Ez volt a 11. mérkőzése, amikor legalább két futott TD-t szerzett, amivel megdöntötte Cam Newton rekordját (értelemszerűen eddig holtversenyben vezettek ebben a kategóriában). Az Eagles irányítója egyébként már 11 futott hatpontosnál jár, vagyis sorozatban harmadik idényében szerzett 10+ TD-t a földön – soha egyetlen irányítónak sem volt még csak kétszezonos sorozata sem.

Josh Allen több okból is bekerült a történelemkönyvekbe. Egyrészt mostantól 0-6-os mérlege van a hosszabbításos meccseken, ami már most a harmadik leghosszabb negatív sorozat valaha. Másrészt amikor megszerezte a nyolcadik futott TD-jét a meccsen, akkor beérte Cam Newtont a 8+ futott TD-s szezonok kategóriájában, ugyanis már négy ilyen idénye is van karrierje során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!