Connect with us

Podcast

Triple Coverage #499 – Eagles-Bills, nyertesek, vesztesek és a Reich-kirúgás

Alaposan kibeszéltük az Eagles-Bills összecsapást, majd elhoztuk a hétvége nyerteseit és veszteseit, végül pedig beszéltünk Frank Reich menesztéséről.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-11-29 09:21

Nem értem miért lenne vesztes a Patriots a múlt héten. Tudtuk, hogy szánalmas a csapat, a keret és a stáb is, azért lett 2-8 a mérleg, nem valami váratlan csapásként. Voltak hangok, hogy majd BOB -vel előrelépünk O oldalon, ez reális várakozásnak tűnt, ám olyan mérgező lett a csapat körüli hangulat, hogy ez a váltás inkább az összeomláshoz vezetett.

Az idény eljén elért “bíztató” vereségek után Mac Jones totál padlót fogott, a védelemben sérülések miatt jelentős lyukak keletkeztek, ez a liga egyik legrosszabb csapata lett. Semmi remény nincs a szezonban normális eredmény elérésére. Egyedüli lehetőség a dinamika megváltoztatására a draft. FA-ben, ha nincs felmutatható új tehetség a keretben, nem fog idejönni senki komolyabb. Már idén is a Titans is vonzóbbnak bizonyult, mint mi. Úgyhogy a legtöbb ezen a meccsen amit el lehetett érni, egy lépés a top draftpozíció felé. Akárhogy. És sikerült is, úgyhogy win.

Az újjáépítést szerintem lehetetlen BB-re bízni, ebben teljesen egyetértünk. Semmi esélyt nem látok arra, hogy ugyanebben a struktúrában ismét szárnyaljon a csapat. Ami utána jön az nagyon ingoványos, de minimális esély mutatkozik. Most annyira rossz a helyzet, hogy aligha a folytonosság, – akár látszólagos -, megtartása lenne jó. Bontás, takarítás, újjáépítés, ez maradt, bármennyire borzalmasan is hangzik, nincs alternatíva most már.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x