Connect with us

Hír

Vasárnapi sérülésjelentés: Maxx Crosby mégis játszhat, elkapót vesztett a Chiefs

A tegnapi sérülés jelentés frissült, több játékos állapotáról is többet tudunk. Most összeszedtük a legfontosabb információkat.

Sérülésjelentés a 12. futballvasárnap előtt

A legfontosabb hír, hogy a Raiders pass rusher Maxx Crosby annak ellenére, hogy kétséges besorolást kapott a Chiefs elleni csoportrangadó előtt, megpróbál játszani a meccsen és erre reális esély is van. Ian Rapoport szerint idén még nem volt játékos, aki pályára lépett “kétséges” besorolás után.


A Vikings levette TJ Hockensont a sérülés jelentésről, a kiváló tight end így játszani fog a Bears ellen, míg Justin Jefferson nagyon erősen kérdőjeles. Ellenben a chicagói futó D’Onta Foreman szinte biztosan kihagyja a találkozót.


A Rams aktiválta a sérült listáról a kezdő futónak számító Kyren Williamst, aki így játszani fog a Cardinals ellen.


A Chiefs IR-re tette az elkapó Mecole Hardmant, aki így kihagyja a következő négy fordulót. Emellett Kadarius Toney sem lesz bevethető a Raiders ellen.


A Bengals hivatalosan is IR-re tette Joe Burrow-t, míg a Ravens ugyanígy járt el Mark Andrews esetében. Velük kapcsolatban már korábban kiderült, hogy idén nem nagyon látjuk már őket a pályán. Emellett a Dolphins megerősítette, hogy a pass rusher Jaelan Phillips tényleg elszakította az Achillesét.


Az Eagles aktiválta a sérültlistáról a harmadik számú elkapó Quez Watkinst, aki így ma a Bills ellen visszatérhet a pályára.


A kérdőjeles besorolást kapó Texans futó Dameon Pierce tudja vállalni a játékot.


Ugyanez igaz Odell Beckhamre is a Ravensnél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!