Connect with us

Hír

Visszatér De’Von Achane, Pat Freiermuth és Khalil Herbert is

Visszatér ma a pályára De’Von Achane, a szenzációsan teljesítő szélvészgyors újonc futó, aki az utóbbi négy meccset sérültlistán töltötte egy térdsérülés miatt. A Dolphins running backje az utolsó három meccsének mindegyikén 100+ yardot szerzett (négy meccsen összesen 460-ot termelt) és 5 TD is a neve mellé került, egy nevetségesen jó 12,1 yardos átlaggal bír az idei szezon során. Sokat fog segíteni a Miami futójátékán, amely nagyon fontos része az offense-nek.


A Bears is aktivált egy futót, méghozzá Khalil Herbertet, aki kezdőnek számított a szezon elején. Érdekes kérdés, hogy most is visszakapja-e ezt, ugyanis D’Onta Foreman abszolút rendben volt a helyetteseként. Herbert az első öt meccsen 355 scrimmage yardot szerzett egy touchdown mellett, most a Lions ellen növelheti ezek számát.


A Steelers mindeközben a kezdő tight endjét, Pat Freiermuthot aktiválta sérültlistáról, így ott lehet ma a Browns ellen a pályán. A 2021-es második körös Freiermuth egy elég jó játékos, azonban nem igazán használják ki a tehetségét, hiszen a Steelers passzolja a legkevesebbet középre a labdát, így az első négy meccsen mindössze 8 elkapása volt 53 yardért.


Az Eaglesnél pedig a másodéves jobb oldali guard Cam Jurgenst aktiválták, aki így vissza is veszi a kezdő posztot, amivel újra összeáll az év eleji kezdő ötös a támadófalban. Jó az időzítés a Chiefs, 49ers, Bills, Cowboys, Seahawks ötös elleni találkozók előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!