Connect with us

Hír

A Chiefs kezdő linebackerét, a Bills tight endjét aktiválta, TJ Watt agyrázkódást szenvedett

Rövidhíreink következnek, amikben több fontos történésről is beszámolunk – röviden.

A Chiefsbe visszatér a sérültlistáról az első számú középső linebacker Nick Bolton, ami nagy felüdülés, hiszen épp múlt héten esett ki a helyettese, Drue Tranquill. Rossz hír azonban, hogy IR-re kellett tenni a kezdő safety Bryan Cookot, aki így minimum 4 meccset kihagyni kényszerül.


A Chiefs eheti ellenfeléhez, a Billshez pedig visszatér a tight end Dawson Knox, aki a 7. hét óta volt sérültlistán. Érdekes lesz figyelni, mennyi szerepet kap és hogyan alakul majd a personnel a Bills támadósorában a visszatérésével, hiszen mintha megtalálták volna a legjobb felállásukat (Diggs-Davis-Shakir-Kincaid), de előtte főleg két tight endes játékokkal próbálkoztak.


TJ Watt két fejre menő ütést is kapott a Patriots elleni csütörtök esti rangadón, és furcsa volt, hogy nem is vizsgálták agyrázkódás gyanújával a meccs közben. Mint utólag kiderült ez hiba volt, ugyanis péntekre tüneteket produkált és be is tették az agyrázkódás-protokollba. Mellette a másik pass rusher Alex Highsmith is agyrázkódást szenvedett a meccsen, ezt kiszúrták játék közben.


A Brownsnál olyannyira meg voltak elégedve Joe Flaccóval, hogy ki is vágták PJ Walkert. Így Flacco és az újonc Dorian Thompson-Robinson maradt már csak a keretben QB poszton. Azt azonban még így vasárnap reggel sem tudjuk, melyikük fog ma kezdeni a Jaguars ellen.


A Falconsnál a kiváló cornerback AJ Terrell kikerült az agyrázkódás-protokollból és tudja vállalni a játékot a Buccaneers ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!