Connect with us

Hír

Így állnak sérültekkel a hétfő esti rangadók főszereplői

Rendhagyó módon a héten két hétfő esti rangadót is rendeznek, a Packers utazik a Giantshez, illetve a Titans a Dolphinshoz. Nézzük, hogyan állnak sérültekkel a csapatok.

Szokás szerint a Packersnél sok a nagynevű játékos a sérülésjelentésen. Az első számú elkapó Christian Watson nem tudja vállalni a játékot a combhajlítója miatt, illetve az első körös linebacker Quay Walker sem fog játszani a válla miatt. Rajtuk kívül kérdőjeles besorolást kapott a futó Aaron Jones, a cornerback Jaire Alexander, a másik CB Eric Stokes és a safety Darnell Savage. A nyilatkozataiból arra lehetett következtetni, hogy Alexander még mindig nem tud visszatérni, és a többieknél sem lehet biztosat mondani.

A Giantsnél az első körös jobb oldali tackle Evan Neal nem fog tudni pályára lépni, így tovább folytatódik az ő és a támadófal vesszőfutása. Rajta kívül kérdőjeles a nose tackle Dexter Lawrence, a védőfalember A’Shawn Robinson, a safety Isaiah Simmons, a tight end Daniel Bellinger és az elkapó Parris Campbell.

A Titansnél a legjobb védőfalember Jeffery Simmons nem tudja vállalni a játékot, ahogy a kezdő corner Kristian Fulton sem, ahogy az újonc tight end Josh Wylie sem. Mellettük a védőfalember Taeir Tart kérdőjeles.

A Dolphinsnál egyedül a támadófalember Robert Hunt maródi, de kérdőjeles két elit játékos, a left tackle Terron Armstead és a safety Jevon Holland.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!