Connect with us

Hír

A Cowboys, az Eagles és a Ravens is csatlakozott a 49ershöz, mint biztos rájátszás-résztvevő

Múlt héten a 49ers már bebiztosította a rájátszását, a hétvége folyamán pedig további három csapat csatlakozott: az Eagles, a Cowboys és a Ravens, ráadásul holnap reggelre a Lions is megválthatja a jegyét a playoffba, amennyiben kikap a Seahawks.

A Cowboys már a Bills elleni meccse előtt bebiztosította a playoffot, hiszen ehhez elég volt a Lions győzelme, a Packers veresége és a Falcons veresége együttvéve. Az Eagles is azelőtt bejutott a rájátszásba, hogy a 15. fordulóban pályára lépett volna, ehhez négy eredménynek is jönnie kellett, egész pontosan ennek:

  • kikap a Packers ÉS kikap a Falcons ÉS nyer a 49ers ÉS nyer a Lions.

A Ravensnek a saját győzelme mellett kellett még a Steelers és a Broncos veresége, tehát ők már szombaton tudták, hogy egy győzelemmel ott vannak a rájátszásban.

A 49ers egyébként már a csoportgyőzelmét is bebiztosította, az idei évben elsőként.

A kiesőket tekintve a hétvégi eredmények fényében már matematikailag sem juthat rájátszásba a Commanders, a Jets, a Titans és a Cardinals. Ezt a Patriots és a Panthers már a korábbi fordulókban bebiztosította.

A Jets kapcsán érdekesség, hogy 13 éve nem jutottak rájátszásba, ami minden major sportot tekintve a leghosszabb széria.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group