Connect with us

Hír

A Jets visszarakná Zach Wilsont a kezdőbe, de neki annyira nincs ehhez kedve

Szürreális, ami a Jetsnél irányító fronton zajlik. Aaron Rodgersnek 4 snap után véget ért a szezonja. Utána jött Zach Wilson, aki borzasztó volt, de nem voltak hajlandók lecserélni és nem hoztak mellé senkit. Aztán két hete leültették és betették Tim Boyle-t, aki még rosszabb volt, így most vasárnap becserélték Trevor Siemiant, akinek majdnem annyi fumble-je volt, mint sikeres passza. Így érkeztünk el a mai naphoz, amikor is Dianna Russini arról számolt be, hogy a Jets újra Zach Wilsont tenné be a kezdőbe, de az irányítónak annyira nem fűlik ehhez a foga.

Egyfelől annyira nem hibáztatjuk Wilsont, hiszen ebbe a borzalmas támadósorba (amely 12 meccsen 10 TD-re volt képes, ami az utóbbi 30 évben a legkevesebb) tényleg nem sok kedve van beszállni az embernek, másfelől viszont könnyen lehet, hogy soha máskor nem lesz alkalma pályára lépni az NFL-ben, szóval lehet most kéne megragadni az alkalmat. Állítólag Aaron Rodgers is megpróbálta rábeszélni erre, de a sérüléskockázattól tartva vonakodik ettől Wilson.

A 4-8-as mérleggel álló Jets tehát most megpróbálja meggyőzni Wilsont, hogy ugyan álljon már be irányítani. Remélik, hogy meggondolja magát. Állítólag ha direktben megkérnék erre, akkor igent mondana (legalábbis Russini erről számolt be).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!