Connect with us

Hír

BREAKING: Shaq Leonard az Eaglesbe igazol!

Az Eagles linebackerei katasztrofálisak voltak a 49ers ellen, így benne volt a pakliban, hogy még jobban ráhajtanak a Coltstól kivágott, korábbi többszörös All-Pro Shaq Leonard megszerzésére. Így is lett, Leonard ugyanis az Eaglest választotta a Cowboys helyett, számolt be minden releváns forrás. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

Persze a korábbi második körös Leonardtól sem kell a megváltást várni, ugyanis sérülései után az idei évre már láthatóan sokat vesztett a robbanékonyságából és a sebességéből, így a Colts alig rakta fel harmadik kísérleteknél a pályára, és a korai downokon sem teljesített olyan jól, mint korábbi éveiben – nem véletlen vágták ki.

Ennek ellenére előrelépést jelenthet az Eaglesnél, hiszen Nakobe Dean és Zach Cunningham jelenleg sérült, Nicholas Morrow és Christian Elliss pedig kifejezetten gyenge volt a hétvégén (és előtte sem mutattak sokat, Ellissnek konkrétan első kezdő meccse volt). Az már más kérdés, hogy egy esetleges 49ers elleni visszavágón Leonard képes lenne-e igazi különbséget jelenteni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!