Connect with us

Hír

A Titansnek elege lett, kivágja kezdő védőfalemberét

A Titansnek elege lett a nose tackle Teair Tart viselkedéséből, úgyhogy ki fogják vágni – számol be Paul Kahursky. A védő elégedetlen a szerződésével és a játékidejével, a csapat pedig elégedetlen a hozzáállásával és a beletett munkájával.

Tart egy kiváló futás elleni védő, igazi nose tackle, aki megeszi a blokkokat és a duplázásokkal is elbír. A Colts és a Ravens elleni meccseket hagyta ki és láthatóan visszaesett a csapat futás elleni védelme. Azonban a sérüléséből visszatérve nem voltak elégedettek az edzők a hozzáállásával, így kevesebb játékidőt is kapott. Ez persze nem tetszett Tartnak, aki jelenleg RFA-tenderrel játszik és úgy érzi kiérdemelt magának egy nagyobb fizetést, és ha keveset játszik a továbbiakban, akkor ezt nehezebben tudja elérni tavasszal. A szezon során több alkalommal is rejtélyes üzeneteket írt a közösségi médiás felületeire, ahol látszott, hogy nem elégedett a helyzetével.

Tart draftolatlan volt 2020-ban, idén egy második körös RFA-tendert kapott, amivel $4,3 milliót keresett volna, most ennek közel a negyedét bukhatja, amennyiben nem kell majd senkinek a waiverről. Viszont simán lehet olyan contender, akinek megér nagyjából 900 ezer dollárt egy ilyen jó futás elleni védő a hajrára.

Mindeközben a Titans nagyon vékony lett a védőfalban, ugyanis Jeffery Simmons sem bevethető, Kyle Peko pedig már korábban megsérült, szóval a héten két másik csapattól is hoztak el egy gyakorlócsapatos játékost, hogy egyáltalán meglegyenek meccsnapon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!