Connect with us

Hír

A Vikings is megcsinálná, amit a Browns: négy irányítóval meccset nyerni egy szezonban

A Browns különleges dolgot vitt véghez idén, ugyanis négy kezdő irányítóval is sikerült meccset nyernie: Deshaun Watsonnal, PJ Walkerrel, Dorian Thompson-Robinsonnal és Joe Flaccóval. Most a Vikings is arra készül, hogy ezt megtegye.

Hárommal már megvannak, hiszen Kirk Cousins, Jaren Hall és Joshua Dobbs is elkönyvelhetett magának egy győzelmet, habár Hall kezdő meccsén hamar be kellett állnia Dobbsnak, így nem a legigazságosabb előbbinek írni a W-t, de így működik az NFL rendszere. Ma este pedig Nick Mullens lesz a kezdő a Bengals ellen, így a lehetőség megvan a csapat számára, hogy megcsinálja, amit a Browns is megtett már.

Az idei szezon egyrészt a csereirányítókról szól, hiszen már 55 QB-t láttunk a kezdőben idén ligaszerte. A Giants egyébként képes volt három irányítóval meccset nyerni ebben a szezonban (ami azért is érdekes, mert összesen öt győzelmük van, ráadásul ebből hármat Tommy DeVito tud felmutatni). Kettő QB-val pedig tudott már meccset nyerni a Cardinals, a Bears, a Bengals, a Colts, a Raiders, a Patriots, a Titans és a Jets (habár utóbbinál is előjön Hall esete, hogy Aaron Rodgersnek beírtak egy győzelmet, pedig csak négy snapet volt fenn a pályán).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!