Connect with us

Hír

Achane, Higgins és Fitzpatrick is visszatér a héten!

Három sztárjátékos is visszatér a héten hosszabb-rövidebb kihagyás után. 

A Dolphins ismét számíthat az újonc futó De’Von Achane játékára, aki Mike McDaniel főedző elmondása szerint újra bevethető. A fiatal játékos az 5. héten sérült meg először, akkor IR-re is került, majd két hét múlva ugyan visszatért, de pár snap után rásérült a térdére, így múlt héten sem játszott. Remélhetőleg most nem fog ismét megsérülni, mert élmény nézni a játékát, 11,8 (!) yardos átlaggal szerzett eddig 461 yardot és 7 TD-t.


A Bengalsnál a szuper második számú elkapó, Tee Higgins jelentkezik ismét játékra azután, hogy az 5. hét óta nem láttuk a pályán. Először a bordájával akadtak problémák, majd egy edzésen a combhajlítóját is meghúzta, ezért volt a hosszabb kihagyás. Szerencsétlenségére már nem Joe Burrow, hanem Jake Browning passzolgat a Bengalsban, így Higgins sem tudja igazán növelni az értékét, mielőtt szabadügynök lenne tavasszal. Idén egyelőre csak 328 yardja van.


A Steelersnél pedig a védelem második legjobb játékosa, Minkah Fitzpatrick tér vissza, akire nagy szükség is volt, ugyanis az elit safety nélkül a secondary elég instabil lábakon állt (habár Joey Porter Jr. beállása segített a helyzeten CB poszton). Ő az utóbbi négy meccset hagyta ki a combhajlítója miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!