Connect with us

Hír

Ertz szabadügynök lett, több contender is érdeklődik iránta

A Cardinals csütörtökön vágta ki Zach Ertzöt, miután a veterán tight end kérte a menesztését. A szerződésével együtt végül senkinek sem kellett a waiveren, így most szabadügynökké vált, ami azt jelenti, hogy bármikor bárkihez aláírhat. Super Bowlért szeretne küzdeni, és több contender is bejelentkezett már érte.

Jordan Schultz arról számolt be, hogy az Eagles, a Ravens, a Bills és a Chiefs is versenyben lehet majd Ertz kegyeiért, de igazából minden azon múlik, hogy a tight end hová szeretne igazolni.

Az Eaglesnél játszott sokáig, így a nosztalgia is dönthet, és az sem mellékes, hogy 11 elkapásra van Harold Carmichael franchise rekordjától, akár ez is motivációs tényező lehet. A felsorolt csapatok közül a Bills áll a legrosszabbul a rájátszást tekintve, tehát talán nekik van a legkisebb esélyük megszerezni Ertzöt.

Az Eaglesnél Dallas Goedert sérülése és egy megbízható TE2 hiánya miatt lenne érthető az igazolás, a Ravensnél Mark Andrews sérülése miatt, a Chiefsnél pedig mert minden használható és megbízható fegyver jól jön a passzjátékban, ha már az elkapók folyton dropolnak. És egyébként a Jaguarst is elővehetnénk potenciális kérőként, hiszen Doug Pederson jól ismeri Ertzöt és ott sem szükségtelen egy második számú tight end.

Persze a megváltást senki sem várhatja Ertztől, aki 33 éves korára nem ugyanaz a játékos, mint mondjuk az Eagles Super Bowl menetelésekor volt, de még mindig képes lehet hasznára válni egy csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group