Connect with us

Érdekességek

Amari Cooper franchise rekordot döntött és olyanra volt képes, amire eddig csak egy ember

Joe Flacco jelenleg az egyik legjobb sztori az NFL-ben, ahogy 38 évesen beállt és simán rájátszásba vezeti a Brownst. Azonban minderre nem lenne képes sztárelkapója, Amari Cooper nélkül, aki a Texans elleni vasárnapi mérkőzésen Flacco 368 yardjából 265-öt szállított. Ezzel pedig franchise rekordot állított be és egyben olyanra volt képes, amire a történelem során csak egyetlen egy ember.

Az eddigi Browns franchise rekordot Josh Gordon tartotta 261 yarddal még 2013-ból, akkor ő vezette is a ligát elkapott yardokban. Coopernek ez utóbbi nem fog összejönni, de az 1250 yardja hihetetlen teljesítmény figyelembe véve, hogy négy irányító is dobált már neki. Ő lett egyébként a Browns történetének első elkapója, aki két egymást követő szezonban is átlépte az 1000 yardos határt.

A Texans elleni teljesítményével pedig ő lett a történelem második elkapója, aki három különböző csapatban is képes volt egy meccsen 200+ yardot termelni, hiszen megcsinálta ezt a Cowboysban és a Raidersben is. Eddig erre csak Terrell Owens volt képes (49ers, Cowboys, Bengals).

A Brownsnak még matematikailag nem biztos a rájátszása, de a New York Times szerint 99%, hogy ott lesznek a playoffban, ami csak a második részvételük lenne 2002 óta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!