Connect with us

Érdekességek

Mike Evans és Marcedes Lewis is Jerry Rice nyomdokaiban

Mike Evansnél nincs konzisztensebb elkapó a ligában: mind a kilenc szezonjában elérte az 1000 yardos határt, ezekből pedig ötször is legalább 12 touchdownt szerzett, miután most vasárnap a Jaguars ellen két hatpontost is felírhattunk a neve mellé. Ezzel mindössze az ötödik elkapó lett az NFL történetében, aki legalább öt szezonban ért el 12 TD-t.

A rekordot természetesen Jerry Rice tartja 8 ilyen idénnyel, utána Terrell Owens következik héttel, a dobogó harmadik fokán pedig holtversenyben áll Marvin Harrison és Randy Moss 6-6 ilyen szezonnal. Nem hogy hatra, de még csak ötre sem volt képes senki rajtuk és most már Evansön kívül.


Egy másik támadófegyver is történelmet írt a hétvégén, ugyanis a veterán tight end Marcedes Lewis touchdownt kapott el a Bears színeiben a Cardinals elleni siker során. Lewis már 39 éves és 219 napos, amivel a második legidősebb játékos, aki touchdownt kapott el az NFL történetében. Az első természetesen a legendás Jerry Rice, aki még 42 évesen és 67 naposan is kapott el hatpontost.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!