Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy CJ Stroud nem játszik a hétvégén

CJ Stroud múlt héten a Jets ellen agyrázkódást szenvedett, és ugyan volt már rá példa, hogy valaki visszatérjen ebből a következő fordulóra (lásd például TJ Watt a héten), a Texans irányítója úgy néz ki a többséghez tartozik és nem fog tudni pályára lépni a Titans elleni vasárnapi csoportmeccsen. Aaron Wilson információi szerint ugyanis továbbra is a protokollban van és még nem edzett, így nagyon jó esély van arra, hogy Davis Mills vezeti ki a houstoniakat a pályára.

Stroudnak hihetetlenül jó szezonja van újoncként, a Texans megtalálta benne a franchise irányítóját. A kiesése most nagy érvágás, hiszen a rájátszásért harcol a csapat és nem biztos, hogy ebben a rendkívül szoros AFC-ben belefér egy vereség a Titans ellen, még ha könnyű is a sorsolás a továbbiakban. Millsnek ugyan van már kezdő tapasztalata az utóbbi pár évből, de sok sikerélményben nem volt része, 11-27-1-es mérleget tudott felmutatni.

A Texansnál egyébként is sok a sérült, Stroud mellett nem edzett Will Anderson, Blake Cashman, Nico Collins, George Fant és Tavierre Thomas sem, plusz limitált volt Noah Brown, Maliek Collins, Shaq Mason és Henry To’oTo’o.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!