Connect with us

Hír

Joe Flaccót végre felhozta az aktív keretbe a Browns, de alig keres valamennyit

Az utóbbi két hétben Joe Flacco úgy volt a Browns kezdő irányítója, hogy közben nem is volt az 53 fős keret tagja, hanem a gyakorlócsapatból hozták fel ideiglenesen. Ez azonban most megváltozott: az irányító ügynöke jelentette be, hogy Flaccót hivatalosan leigazolta a Browns az 53 fős keretbe.

Sokat mondjuk nem fog keresni, ugyanis Adam Schefter információi szerint minden egyes meccsért mindössze 75 ezer dollárt kap majd a maradék négy fordulóban. Ösztönzőket építettek azért bele a szerződésbe, és ha nyer egy wild card meccset, akkor 250 ezer dollár üti a markát, egy divisional körös győzelemért további 500 ezer, a konferencia megnyeréséért további 1 millió, a Super Bowl győzelemért pedig még 2 millió.

A playoff ösztönzők persze elég jól mutatnak, de azért a Super Bowlba jutásra sok esélyt nem adnánk a Brownsnak, így reálisan nézve elég keveset keres Flacco úgy, hogy gyakorlatilag megmenti a clevelandiek szezonját és a jelek szerint bejuttatja őket a playoffba. Jelenleg 8-5-ös mérleggel az 5. helyen áll a gárda az AFC-ben, Flacco pedig egyértelműen a legjobb QB-játékot hozza, amit idén láttak bárkitől a franchise-nál (ő már a negyedik kezdő irányítója a csapatnak ebben az idényben).

Sok hír látott napvilágot arról, hogy Flaccót bárki elhappolhatta volna a gyakorlócsapatból az utóbbi hetekben a Browns elől, azonban ez azért nem teljesen így van. Egyrészt a Browns “bevédhette” őt a szabályok szerint, de még ha ez nem is történt meg, akkor is Flacco dönthetett volna a saját sorsáról. Adhattak volna neki ajánlatot, hogy elmenjen máshová, de ha ő maradni akart volna, akkor nem ment volna sehová – és miért ne akart volna maradni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!