Connect with us

Hír

Évi 12 milliós szerződést kapott a Dolphins RT-je

A Dolphins hosszabbított a right tackle Austin Jacksonnal, írja Ian Rapoport. A szerződés 3 éves, ez idő alatt 36 millió dollárt kereshet a falember, amiből 20,7 millió dollár garantált.

Jackson 2020-ban került a Dolphinshoz a draft első körének 18. választásával. Az első három szezonjában vagy sérült volt, vagy brutálisan rosszul játszott: 2020 és 2021 között hat sacket és 87 nyomást engedett, miközben futáshoz sem tudott blokkolni. A csapat nem is hívta le az ötödik éves opcióját, viszont mindezek ellenére képes volt szintet lépni.

Bár továbbra sem egy jó futásblokkoló, de legalább már egy átlagos szintet megüt, illetve 453 passzblokkoló snapen csak két sacket és 13 nyomást engedett. Persze sokat segít neki a Dolphins rendszere, de ezzel együtt tényleg játszik olyan jól, hogy megérje vele hosszabbítani.

Az évi 12 millió dolláros szerződése a 11. legnagyobb a poszton, a 10. Jack Conklin már 15 millió dollárt, míg az első Lane Johnson 20 millió dollárt keres átlagban. Ha csak Jackson idei szezonját nézzük, ez teljesen korrekt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group