Connect with us

Hír

Kihagyás vár Arik Armsteadre, eltiltották a Colts védőfalemberét

A 49ersnél nem túl optimisták azzal kapcsolatban, hogy Arik Armstead bevethető lesz-e a Seahawks elleni csoportrangadón, sőt a főedző Kyle Shanahant egyenesen meglepné, ha a remek védőfalember ott lenne a pályán. A korábbi első körös védő térd- és lábsérüléssel küzd és több hetes kihagyás is várhat rá.

Az NFL hat meccsre eltiltotta a Colts védőfalember Al-Quadin Muhammadot teljesítményfokozó szerek használata miatt. (amennyiben a csapat nem jut be a rájátszásba, úgy az eltiltás a jövő évi alapszakaszba is át fog nyúlni). Muhammad hét éves pályafutása alatt 84 meccsen játszott és 34-szer volt kezdő, de idén csak a gyakorlócsapatban kapott szerepet.


A Saints legalább négy hétre elveszítette a kezdő safety Marcus Maye-t, a védő ugyanis egy vállsérülés miatt IR-re került. Emellett a csere DT Malcolm Roach-ot is sérült listára tette a csapat egy térdsérülés miatt. Az így felszabadult roster helyekre pedig érkezett a gyakorlócsapatból a védőfalember PJ Mustipher, illetve a waiverről a Titans korábbi harmadik körös LB-je, Monty Rice.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!