Connect with us

Hír

Hiába cserélték le, marad a Commanders kezdőjében Sam Howell

A Commanders viszonylag simán kikapott a Ramstől vasárnap, amiben nagy szerepe volt az irányító Sam Howell gyenge játékának. A fiatal QB-t a negyedik negyedre le is ültették, a helyére beálló Jacoby Brissett pedig remek teljesítményt nyújtott, de a főedző Ron Rivera elmondása szerint marad Howell a kezdőben.

Howellel a kezdően a Commanders csak hét pontra volt képes, ő maga pedig 26 passzkísérletből csak 11-et dobott jó helyre 102 yardért és egy TD-ért, illetve volt egy INT-e. Brissett ezzel szemben fél negyed alatt 80 százalékos passzpontossággal kiosztott 124 yardot és két TD-t turnover nélkül és izgalmasabbá tette az utolsó perceket.

Az talán eddig sem volt kérdés, hogy ki a jobb irányító, de a franchise jövője szempontjából érdemesebb volt Howellt kezdetni, hátha képes fejlődni és lehet egy korrekt kezdő belőle. Utóbbiból jó eséllyel nem lesz semmi, de a minél jobb draft pick érdekében lehet jobb is Howellt kezdetni, nehogy véletlenül becsússzon egy győzelem elrontva a top4-es picket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group