Connect with us

Hír

Nick Mullens és Zach Wilson is marad a kezdőben

A Vikings ismét kikapott, a Bengals elleni volt a csapat harmadik veresége az elmúlt négy mérkőzésen (ráadásul az egy győzelem is a Raiders ellen jött össze). A rossz szereplés leginkább az irányítókon múlt, legutóbb épp Nick Mullens mondott csődöt, de Jeremy Fowler információi szerint a héten ismét ő fogja kivezetni a csapatot a pályára.

Mullens a Bengals ellen 303 yardot és két TD-t passzolt, ami nem rossz, csakhogy emellett kétszer is eladta a labdát (köztük volt az év legbutább interceptionje), illetve a QB sneakkel is meggyűlt a baja, többször sem tudott megoldani kritikus rövid yardos szituációkat. Alaposan kivette tehát a részét a vereségből, ami miatt a Vikings már csak 7-7-tel áll, ráadásul a menetrend is nehéz (a két Lions elleni csoportrangadó mellett még a Packers ellen is pályára kell lépni). Nem lenne meglepő, ha a szezon végén már nem Mullens lenne a csapat kezdő irányítója.


A Jets irányító kálváriája is folytatódik. Zach Wilson már minden szerepkört megjárt a csapatnál, most viszont épp az agyrázkódás-protokollba került be. Ha nem engedélyezik a játékát, akkor értelemszerűen Trevor Siemian fog kezdeni a héten a Commanders ellen, azonban Robert Saleh főedző elmondta, hogy ha egészséges, akkor Wilson marad a csapat kezdője.

Persze nem oszt, nem szoroz a dolog, Wilson és Siemian is borzasztó, a Jets pedig már matematikailag sem juthat rájátszásba. Aaron Rodgers visszatérése tehette volna még érdekessé a dolgokat, de a playoffról való lemaradással minden bizonnyal már ő sem erőltetni a játékot (legalábbis ezt mondta korábban).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!